Focus T25 áttekintés

működik

A Honest Focus T25 edzés áttekintése

A nevem Miguel Carrasco, én vagyok a jobb oldalon Shaun T-vel közvetlenül a Focus T25 edzés után. Miután elolvastam a többi T25 véleményt, amelyek mind meglehetősen borzalmasak voltak, úgy döntöttem, hogy írok egy őszinte értékelést az Ön számára. Pontosan el fogom mondani, mikor kell csinálni a Focus T25-et, és mikor lehet, hogy a Focus T25 nem az Ön számára készült. Egyébként kérlek, ne légy szégyenlős és add fel a facebookra ha egy igazi emberrel akar beszélni a Focus T25-ről! Örömmel válaszolok minden kérdésére, és akár minden edzéssel segítek a Focus T25 10 hetes utazásán!

Két kört megtettem a Focus T25-ről, és tudom, mi a nagyszerű a Focus T25-ben, és mi az nem olyan nagyszerű a Focus T25-nél. Ezért döntöttem úgy, hogy megírom ezt a T25-ös értékelést. A fő ok, amiért úgy döntöttem, hogy kipróbálom az edzést, az volt, hogy nem hittem el, hogy ilyen eredményeket érhet el, napi 25 percet dolgozva. Hihetetlenül jól hangzik? Én is azt hittem.

Amit tudnia kell, mielőtt bárhol máshol megvásárolná a Focus T25-et

Egy dolog senki nem fogja megmondani, mielőtt megvásárolná a Focus T25-et, az edző kiválasztása, mielőtt megvásárolná a Focus T25 edzést, kritikus a sikeréhez. Szó szerint heti több száz embert kérek tőlem, tippeket, tanácsokat, motivációt és támogatást, de nem tudok segíteni rajtuk, mert már van egy edzőjük, amely nem biztos, hogy válaszol a kérdéseikre.

Látja, hogy a Beachbody véletlenszerűen hozzárendel mindenkit, aki Focus T25-öt vásárol. Egyes edzők azonban nem reagálnak vagy inaktívak. Amikor megrendeli a Focus T25-et erről a webhelyről, bónusz edzéseket fog kapni, ráadásul felveszik az ingyenes Focus T25 privát támogató csoportomba a facebook-on. Privát facebook üzenetben fog hozzáférni hozzám, és biztosítani fogom, hogy sikeres legyen. A támogatás minden, ha otthoni edzésről van szó.

Focus T25 Challenge Packet 160 dollárért rendelhet közvetlenül erről a webhelyről - Rendeljen itt
Ne feledje, hogy a Challenge Pack tartalmaz egy választott Shakeology táskát (30 egészséges ételt), bónusz edzéseket és 2 dolláros szállítást, így ez a legjobb ajánlat a Focus T25 esetében. Ez magában foglalja a Beachbody on Demand igénybevételét is egy teljes évre, így több mint 8000 edzést és T25-et is elérhet!

Alternatív megoldásként beszerezheti a Focus T25 alapkészletet 99 dollárért - rendelés itt - nem tartalmazza a Shakeologiát.

MEGJEGYZÉS: Győződjön meg róla, hogy az edzői beutalóként a „Miguel Carrasco” feliratot látja. Ha nem látja a nevemet, nyomja meg a „Válasszon másik edzőt”, különben véletlenszerű edzőtől rendel. Ha továbbra is problémái vannak, csak vegyen fel engem, és küldjön egy üzenetet a Facebookon, és megváltoztatom az Ön számára.

Amikor meg kell szereznie a Focus T25-et

Tehát működik a T25? Őszinte leszek, a Focus T25 segít Önnek fogyjon gyorsan, azonban vannak olyan dolgok, amelyeket az edzés során találtam, és amelyekkel tisztában kell lennie!

Először is, ha kezdő vagy középszintű, akkor nagyon gyorsan lefogy! Ha több mint 20 fontot szeretne leadni, nincs jobb módszer, mint a Focus T25-et 10 hétig csinálni. Soha nem hallottam olyan programról, amelynél a zsír 25-nél gyorsabban, napi 25 perc alatt csökken. Egyszerűen működik!

A kezdők számára ez csak a tökéletes edzés lehet, mert az egyik legjobb kis hatású módosítóval rendelkezik! Egész idő alatt figyelheti Tania-t, ahogyan ő módosítja minden mozdulatát, így ugyanolyan nagy intenzitású edzéshez juthat, alacsony ütőmozgásokkal. Ez nagyszerűen működik, ha rossz a térde vagy nagy a fogyni való súlya, és a nullától kell kezdeni.

A Focus T25 csodálatos edzés ha kezdő vagy, aki 30-50 fontot szeretnél leadni, és nem edzett. Őszintén szólva ez az edzés. Ajánlom barátaimnak és ügyfeleimnek, ha még nem tettek semmit, és gyorsan le akarnak fogyni. Nincs gyorsabb módszer, kevesebb idő alatt 30-50 fontot leadni.

Amikor nem szabad T25-et kapnia

Azonban, ha már közepes állapotban van a tisztességes formában, és csak 10-20 fontot kell leadnia, és néhány jó izomdefinícióra vágyik, a Focus T25 nem az edzés. A Focus T25 elsősorban kardio edzés, némi erőedzéssel. Ha le akarja veszíteni az utolsó 10-20 fontot, akkor valójában a P90X3-ra van szüksége. A P90X3 inkább az izomépítésre összpontosít, hogy elveszítse a zsírt, ami tónusosabb, izmosabb megjelenést kölcsönöz.

Most, ha teljesen utálja Tony Hortont, és szereti Shaun T-t, akkor mindenképpen meg akarja szerezni a kezét a Focus T25 Gamma sorozatban. A Gamma sorozat sokkal több súly- és erőedzést ad hozzá a 25 perces edzésekhez. Ha középhaladó vagy, megteheted a Focus T25 Alpha és Beta 10 hetét, majd továbbléphetsz a Gamma oldalára.

Meddig van a Focus T25?

Vegyünk néhány részletet. Először is, a Focus T25 csak 25 percet vesz igénybe naponta. A Focus T25 lényege, hogy egy órás edzést 25 percbe tömörít. Annak érdekében, hogy Shaun T ezt megvalósítsa, ki kellett találnia a módját, hogy az embereket 25 percre "összpontosítsák". Ezért hívják a programot Focus T25-nek. Ez az új Shaun T edzésprogram szintén csak heti 5 nap. Szombaton a statisztikák gyors frissítésével ellenőrizheti a haladást, vasárnap pedig nyújtózkodik. Van egy opcionális „dupla” péntek, ahol pénteken két edzést végez. A Focus T25 áttekintés azért volt szükség, mert az emberek egyre több kérdést tettek fel a T25-tel kapcsolatban. Tényleg csak napi 25 perc? IGEN!

Mi a Focus T25 menetrend?

A Focus T25 edzésütemezésének két fázisa van. Az alfa az első hónap, amikor felkészíti testét az alapozással. Az alfa megtanítja, hogyan kell dolgozni, összpontosítani és mozgatni a tested. A béta a második hónap, és minden a magról szól. Magerősség, magsebesség, magmozgások.

Amint az alább látható, elkészítettem egy nyomtatható Alpha Phase edzésprogramot az Ön számára is. Kattintson bátran az alábbi képre, nyomtassa ki és tartsa meg, amíg várja a Focus T25 edzésprogram megérkezését.

A Focus T25 béta fázis egy szintet emel, és a Focus T25-t Insanity Focus T25-vé változtatja. Nem viccelek. Ha elmebeteg vagy, elmehetsz a Focus T25 béta szakaszára is. Itt van a Focus T25 béta menetrend.

Ki a Focus T25?

Amikor ezt a Focus T25 ismertetőt írtam, biztos akartam lenni abban, hogy egyértelmű legyen, hogy a Focus T25 azoknak szól, akik az Insanity eredményeit keresik, de csak napi 25 percet dolgoznak ki. Mindenkinek szól. Kezdők, középhaladók, haladók, nem számít, hogy meg tudod csinálni ezt az edzést.

Valójában valaki egy élő Beachbody beszélgetés során megkérdezte Shaun T-vel: „60 éves nagymama vagyok, aki nincs formában. Meg tudom csinálni a Focus T25-et? ” és Shaun T abszolút azt mondta. A Focus T25 rendelkezik egy módosítóval, így nézheti Taniát, és követheti őt, és ő alacsony hatású lesz, kiváló formába hozza és hihetetlen eredményeket ér el a T25 segítségével.

A Focus T25 olyan, mint az őrület?

A Focus T25 nem olyan, mint az Insanity. A Focus T25 egy teljesen fókuszált edzés, amelyen az adott izmokra és testrészekre fog koncentrálni. Most, ha jobban kérdezed, vajon a Focus T25 olyan szórakoztató-e, mint az őrület, azt kell mondanom, hogy sokkal szórakoztatóbb, mint az őrület, mert izzadság borítja, ugyanakkor csak 25 percig kell dolgoznod. A Focus T25 nem könnyű, de nem is olyan 60 vagy 90 perces edzés, mint az Insanity vagy a P90X. Ha 25 percig tud fókuszálni, megteheti a Focus T25 funkciót

Hogyan vásárolhatom meg a Focus T25-et?

Ha meg akarja szerezni a Focus T25 másolatát, kérem, hogy először vegyen fel a Facebookra, hogy beszélgethessünk és győződjön meg arról, hogy a Focus T25 megfelel Önnek.

Tanúsított elmebeteg-oktató vagyok és Beachbody-edző vagyok, így segíthetek bármilyen programban, amelyet választott. A Focus T25 néhány opcióban áll rendelkezésre, és Ön is nem találja sehol máshol olcsóbban a Focus T25-et. Engedje meg, hogy megadjam a Focus T25 három különböző módját.

Focus T25 Challenge Pack -> Rendelés itt: http://bit.ly/miguelt25cp 160 USD Csak augusztus AKCIÓ
Több mint 85 USD-t takarít meg ezzel a csomaggal, összehasonlítva az egyes termékek külön-külön történő megvásárlásával.
A Focus T25 Challenge Pack a következőket tartalmazza: Alfa, az edzés béta fázisai (10 edzés), Gyors üzembe helyezési útmutató, Tedd Táplálkozási útmutató, Edzésnaptár, Stretch edzés, 5 napos gyorsindítás, Bónusz alapsebességű edzés, Shakeology és Beachbody on Több mint 8000 edzést magában foglaló igény!

Focus T25 alapkészlet -> Rendelés itt: http://bit.ly/miguelt25base $ 99
A Focus T25 alapkészlet olyan, mint a Challenge Pack, DE nem tartalmazza a Shakeologiát. Ha szűkös a költségvetése, akkor mindenképpen megvásárolhatja ezt, de miután magam csináltam a Focus T25-et, őszintének kell lennem, és azt kell mondanom, hogy a Shakeology hatalmas mértékben növeli az eredményeit.

Focus T25 Gamma -> Rendelés itt: http://bit.ly/miguelt25gamma 160 dollár
A Focus T25 Gamma egy opcionális edzéskészlet, amely nem része a fő Focus T25 edzésnek, de a Beachbody on Demand része. A Focus T25 kiegészítőjeként jött létre azok számára, akik az edzésprogram befejezése után mindig a „Mi következik” kérdést teszik fel. Ennek a 20 napos ciklusnak a középpontjában a sovány izmok faragása áll. A Focus T25 Gamma edzések a következőket tartalmazzák: Rip't Up, Extreme Circuit, The Pyramid, PURE GAMMA Calendar és Speed ​​3.0 Workout.

Milyen T25 eredményeket értek el a kihívóim?

A megjelenés óta több mint 1000 embernek segítettem hihetetlen eredményeket elérni a Focus T25 segítségével. Itt van csak egy idézet egy valódi embertől, így eldöntheti, hogy a T25 az Ön edzése.

- Tavaly télen kipróbáltam az Insanity programot, és mivel eléggé kialudtam magam, nagyon nehéznek találtam. Végül a felénél teljesítettem, de aztán egy nem összefüggő sérülés megszerzése után szünetet kellett tartanom. Gyors előre 15 hónap és körülbelül 10 további font, valamit tennem kellett. Olyan programot szerettem volna, amely nem volt olyan nehéz, mint az Insanity. Nagyon szerettem a Shaun T-t, megrendeltem a Focus T25-öt, és 1 1/2 hete indítottam el. Az 1. héten lazán betartottam az 5 napos Fast Track étkezési tervet, és végül 3 kg-ot és 6 cm-t vesztettem. A héten eddig még 1,6 fontot nyomtam. Az edzéseket kihívásoknak tartom, de nem lehetetlennek. Határozottan szórakoztatóak és mozgásban tartanak. A házamban két gyerekemmel is edzek, és imádják nézni, és néha csatlakoznak hozzájuk. Ezenkívül egy teljesen új kapcsolatba kezdtem a vízzel. Naponta 80 unciát iszom. Remélem, hogy felülvizsgálatom segít eldönteni, hogy ez a program megfelelő-e az Ön számára. " - Daniel Senes

Láthatok egy Focus T25 edzést?

Milyen Focus T25 áttekintés lenne teljes anélkül, hogy a Focus T25 működését megnézné? Exkluzív 10 perces bepillantást kaphattam a Focus T25-ből, amelyet alább megnézhet. Ha tetszik, rengeteg további információval rendelkezünk ezen a webhelyen a T25-hez, beleértve a Focus T25 ütemtervet, a Focus T25 eredményeket, a T25 Gamma fázis áttekintést és a Focus T25 vs Insanity.